Alles over de wittebroodsweken

Just married

De wittebroodsweken is de periode waarin de newlyweds op honeymoon gaan en kunnen nagenieten van de mooie dag. De naam ‘wittebroodsweken’ verwijst naar de tijd waarin witbrood een luxegoed was. Dat mocht je in deze periode eten.


Officieel duren de wittebroodsweken tot zes weken na de trouwdag. In deze tijd mag een stel eigenlijk niet gestoord worden door visite, vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen en anderen. Maar dat is natuurlijk super ouderwets. Want zijn de foto’s en video al binnen? Dan is natuurlijk niets leuker dan een gezellige avond organiseren om het beeldmateriaal met de naaste familie en het bruidspersoneel te kunnen bekijken.


Deze periode is ook uitermate geschikt voor het versturen van bedankkaartjes, drogen van het boeket en voor jou als loatie om te zorgen voor goede aftersales. Hierin kun je aansturen op het plaatsen van een fijne review over jouw trouwlocatie op jullie presentatie!

Reviews

Na hun bruiloft zijn bruidsparen echte ervaringsdeskundigen en dus de aangewezen personen om andere bruidsparen te helpen bij hun zoektocht naar een droomlocatie. Dit kunnen ze het beste doen door een review te schrijven.

Reviews zijn ontzettend belangrijk voor toekomstige bruidsparen, zij hechten in de transparante online wereld veel waarde aan de mening van anderen. De Wedding Review Service van Toptrouwlocaties helpt je met het ontvangen van meer beoordelingen, waarmee je waardevolle feedback krijgt. Je kunt hiervoor de contactgegevens van alle bruidsparen aanleveren die in het afgelopen jaar bij jullie zijn getrouwd.


Meer weten over de Wedding Review Service? Neem dan contact met ons op!

Come fly with me, let’s fly, let’s fly away...

Tijd voor de huwelijksreis

Is alles dan voorbij na die ene prachtige trouwdag?


Echt niet! In 80% van de gevallen wacht er namelijk nog een onvergetelijke huwelijksreis op de bruidsparen. De helft vertrekt zelfs binnen drie dagen. Strandvakanties zijn het meest populair onder honeymooners, wat best logisch is. Meestal heb je als pasgetrouwd stel een stressvolle periode vol voorbereidingen achter de rug. Dan wil je samen even helemaal kunnen bijkomen, in bijvoorbeeld een prachtig hotel in Spanje of een waterbungalow op de Maldiven. Ontdek de populairste bestemmingen voor een honeymoon!

Toptrouwlocaties