STAP 1

INSPIRATIE


You said yes! Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen en dat betekent dat er een bijzondere tijd aanbreekt: je gaat beginnen met de organisatie van de mooiste dag van je leven!

ONTDEK JE TROUWSTIJL


Wees niet bang om de tijd te nemen in deze eerste fase van je trouwplanning. Plan er een paar fijne avonden samen voor in, kook wat lekkers en drink een goed glas wijn. Begin met jezelf af te vragen waar jij je fijn bij voelt. Welke sfeer wil jij neerzetten op de grote dag? Hoe denk je over tradities en etiquette? Zie je een grote festivalbruiloft voor je? Of juist een chique diner of een barbecue op het strand? Bespreek het met elkaar en kijk of jullie ideeën bij elkaar passen. Je kan hiervoor gebruik maken van de onderstaande inspiratie mogelijkheden.

WEDDING STORIES

Sommige bruidsparen weten precies wat ze willen maar de meeste koppels vinden het toch erg lastig om hun trouwdag écht voor zich te zien. En dat begrijpen wij compleet. Een stijl en sfeer uitkiezen voor je trouwdag, die helemaal bij jullie past, kan lastig zijn. Je wilt een goede keuze maken en inspiratie is dan heel belangrijk. Neem daarom eens een kijkje in deze drie Real Wedding Stories!

Wedding Story van
Marlinda & Manuel

Het was hun allergrootste droom om te trouwen op het strand. Daarom gaven Marlinda en Manuel elkaar afgelopen zomer in het Zandvoort het ja-woord.

Wedding Story van
Veronica & Lennart

De Singaporese Veronica en Nederlandse Lennart hielden een groot feest waarvoor vrienden en familie uit alle windstreken van de wereld kwamen.

Wedding Story van
Wendy & Peter

Een zomerse dag met een Spaans tintje, een bijzondere optreden en een mededeling waardoor de emoties hoog bij opliepen. Neem een kijkje in het huwelijk van Wendy & Peter.

PINTEREST

Maak jouw moodboard!

Pinterest is natuurlijk de allerbeste tool om je eigen stijl te ontdekken en om leuke ideeën op te doen, zeker als je een 'do it yourself' wedding aan het plannen bent. Als je een moodboard op Pinterest aanmaakt doe je er verstandig aan om deze onder te verdelen in secties. Zo krijg je alle inspiratie voor je trouwjurk, ceremonie en feestavond in aparte ‘mapjes’ en houd je overzicht.


Hou er wel altijd rekening mee dat het heel moeilijk is om een exacte replica van jouw mooie Pinterest plaatje te maken. Iedere bruiloft is anders en op Pinterest staan ook veel styled shoots. Blijf dus realistisch!


Wij hebben de mooiste Pinterest plaatjes alvast voor je verzameld. Neem een kijkje op onze borden!

EVEN LEKKER OFFLINE OP EEN TROUWBEURS

Een must-do als je gaat trouwen!

Online ben je natuurlijk al druk aan het zoeken naar inspiratie voor jouw trouwdag. De kans is groot dat je al de leukste Instagramaccounts hebt gevonden en dat jouw Pinterest bord bijna uit elkaar knalt van de leuke ideeën.

Maar online kun je jouw bruidstaart niet proeven. En aan het trouwboeket ruiken wordt ook lastig. Of misschien heb je al een prachtige trouwkaart op het oog, maar wil je het papier even echt in je hand kunnen houden. In dat geval is een trouwbeurs een perfect dagje uit!


Heb je een beetje een cheesy beeld van een trouwbeurs? Ben je bang voor saaie standjes in een versierde markthal? Dan ken jij Engaged nog niet. Dé trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt!

image

DIY: je eigen TROUWHUISSTIJL

Een dikke trend in trouwland is het creëren van een eigen trouwhuisstijl voor de grote dag en dat is eigenlijk best wel logisch. Je trouwdag is immers één van de meest persoonlijke dagen van je leven, waarop het even helemaal om jou en je lief draait.


Dan wil je natuurlijk dat de vibe en stijl van de dag jullie op het lijf geschreven zijn; en hoe kun je dat beter voor elkaar krijgen dan met een persoonlijke trouwhuisstijl.


Denk jij dat dat een heel gedoe is? Think again!

Zussen Daniëlle en Anouk van IT'S A GREAT DAY vertellen je hoe je het doet!